Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2009-11-23

Elljusspåret på Lugnet

Sprang upp till Lugnet nu i kväll och tog ett varv på elljusspåret där. Tre kilometer ska det mäta (3.3 enligt kartor.eniro.se, klicka för karta över spåret). Kände mig som en säck potatis på rymmen redan från start. Att vila mer än två dagar i rad ger mig den känslan i kroppen. Fyra dagar är ren katastrof. Jag vred upp farten lite runt spåret, ingen maxning men jag skulle ljuga om jag sa att jag tog det lugnt. Kom runt eländet på 14.45. Det är rätt kränkande för skallen att gå från hyfsad elit i en sport till rätt dålig motionär i en annan. Men om jag bara skulle träna mer än var femte dag så skulle det ge lite resultat också. Vem som helst blir rätt dålig i vilken sport som helst om den bara tränar var femte dag.
För att straffa kroppen lite och försöka få lite sprätt i benen så sprang jag en intervall i den upplysta delen av mördarbacken också. Det kändes rätt bra faktiskt.

Ungefär så här kul är det att springa elljusspår.


Idag köpte jag och Filip en tröja åt honom. Riktigt manlig shopping då vi gick in i butiken, såg en tröja som vi gillade, köpte den och gick ut igen.

Bara så ni vet det, dagens bästa blogginlägg står Tom Wieselblad för. Har funderat på att tipsa er om dagens intressantaste blogginlägg igen. Så ni slipper leta. Men idag räcker det med Toms blogg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar