Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2009-10-21

Misslyckande

Igår gick jag bet. Skulle göra 9+11+8+8+max(minst 11) push ups. Jag klarade bara nio i sista, där jag skulle ha gjort minst 11. Känner mig lite som en sämre människa nu, är jag det? Första och andra dagen i första veckan kändes tuffa, men tredje dagen i första veckan gick ju lätt. Så jag gick in i gårdagens armträning med gott självförtroende, nu är det ett stukat självförtroende. Hur går det för er andra med armhävningarna?
Ska nog undvika att göra armhävningarna det sista jag gör på kvällen, efter att ha ätit. Har nog mer energi tidigare på dagen, och är lättare före maten.

Fotskrället gör fortfarande ont. Man skulle undvika sådant som gör ont läste jag. Att gå gör ont, jag kan väl inte sluta gå?
Tips till er som tänker springa marathon; har ni haft ont i foten några dagar och har som mest ont dagen för loppet, spring inte.

7 kommentarer:

  1. Körde mina imorse, cyklade till jobbet och gymmade innan frukost, det gör jag inte om igen... Snacka om brist på energi, klarade 13 på sista. jag tyckte oxå att det var betydligt jobbigare idag än tredje dagen vecka ett då jag avslutade med 17. Efter armhävningspasset skulle jag lyta lite mer skrot innan jobbet, trodde jag, men kroppen ville ha MAAAT... Sorti

    SvaraRadera
  2. japp, en sämre människa, det håller jag med om./stef

    SvaraRadera
  3. Äh du är ju stark, jag är glad om jag klarar tre armhävningar.

    SvaraRadera
  4. Tja!
    Jag gör maxtest imorgon torsdag, sen börjar jag på måndag i den veckan du är i då!
    Deal?

    Limp The Pimp

    SvaraRadera
  5. Framförallt ska man inte springa en mara med för lite mängdträning i benen...;-)

    SvaraRadera
  6. Jag fuskade ju lite med mitt program, enligt maxtestet skulle jag börja på vecka tre men jag började på vecka 1 i stället. Går naturligtvis lätt just nu men det skall bli riktigt intressant i slutet på vecka 3.

    Vill inte vara negativ men skulle tro att vecka 4 kommer jag få köra några varv innan jag får gå vidare.

    SvaraRadera
  7. Nilsen: Du är stark.
    Stefan: Det var väl det jag visste..
    Adam: 3 hundra menar du?
    Limp: Bra!
    Ingmarie: Jag sprang ju 12 km dagen innan... :)
    Markus: Låter klokt att bygga grund.

    SvaraRadera