Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2009-10-10

Löparoutfit


Shorts, benvärmare och ett par strumpor som ger en klick färg till det hela. I löpning finns inga strumpregler. Finns det ens några stilregler i löpning?

10 kommentarer:

  1. Va fan, löparshortsen ska ju inte täcka mer än ett par korta boxxerkallingar. Gör om gör rätt

    SvaraRadera
  2. Fy fan vad fin. Alldeles riktigt, finns inga regler! Här är det: "hellre bra än brun" som gäller och inte tvärtom som i cykel! ;)

    SvaraRadera
  3. Anton: Jag vet, det är ju som sagt någon baggyvariant. Känns som om jag skall till stranden. Hittade inte ett enda par vettiga löparshorts i hela stan. Konstigt då de ju borde vara väldigt populära!

    Adam: Synd, för jag är jävligt brun.

    SvaraRadera
  4. Löparshortsen ska inte täcka mer än ett par briefs. drar du upp dem ordentligt ska paketet hänga ut. visst finns det stilregler inom löpning, men i falun är det nog för många skidåkare som springer i underställ och sånt för att det ska synas hur en löpare ska se ut.

    SvaraRadera
  5. Kan inte någon lista dom reglerna då?
    I Stockholm springer man väl i jeans och dunjacka?
    Man kan ju inte gärna ha riktiga löparshorts och linne på sig när man springer den här tiden på året i det här landet...

    SvaraRadera
  6. Jag har fattat det som att man springer i sina korta fina shorts så fort det inte är is eller kanske lite varmare. Shortsen kombineras gärna med ett par handskar samt mössa. På överkroppen är det väl ett underställ tillsammans med ett linne som gäller. Vid kallt väder används tights samt vindjacka.

    SvaraRadera
  7. Anton O:s kommentar stämmer alldeles korrekt... en riktigt fin löpare av klass, springer med korta löparshorts alt korta tights ner till minus 7 grader celsius... men överkroppen bekläds gärna med underställ av funktionstyp samt öfver detta ett traditionsenligt löparlinne i klubbens fagra färger...

    SvaraRadera
  8. fan va alla ska vara så seriösa ja tycker de blev fint ja.kan ju inte bero på shotsen hur fort man springer.

    //E.J

    SvaraRadera
  9. Allt jag saknar är ett löparlinne och riktigt korta shorts. Imorgon tävlar jag givetvis i shortsen och inga jävla benvärmare. På överkroppen troligtvis bara mitt långärmade underställ. Får kanske bli med i Sågmyra SK på morgonen och skaffa fram ett linne...
    De tunna fingervantarna har jag redan.

    SvaraRadera
  10. Öijer: Välkommen till Jönköping. Här är det en gubbe som vad ja vet springer året runt till och från jobbet i just löparshorts och linne. Kanske lite mer när det är som kallast men aldrig sett de.

    SvaraRadera