Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2009-10-17

Lite nervös

Måste erkänna att jag var lite nervös igår kväll. Eftersom jag inte ska tävla själv i CX-Cupen detta år utan bara samordna, så har det liksom inte blivit samma inför-ladd från min sida. Det blir mer påtagligt när man lägger upp träningsprogram till en helg, varje dag är ett steg närmre helgens tävlingar. Nu har jag bara gått och väntat på helgen, och igår smakade det verkligen Northwave CX-Cup i min mun.
Det ser tyvärr ut att bli några färre deltagare än förra året, men helt säkert vet vi inte innan tiden för efteranmälan går ut, en timme före start. Å andra sidan så har ju MTB-fälten fortsatt att minska också i år, och en stor del av de som kör CX kör också MTB. Så minskar MTB så minskar nog också tyvärr CX. Jag sticker dock ut hakan och tror på en uppgång för MTB nästa år, och givetvis också CX. Jag måste verkligen försöka nå ut till asfaltsnötarna om det här med CX. Få dem att våga bli lite smutsiga, helt enkelt.
Det är faktiskt ruskigt kul att köra CX. Trots att det inte går jättefort, så blir det en härlig fartkänsla med bockstyret genom alla kurvor, genom svåra passager och i alla igångdrag som finns.
I år har jag ju skaffat mig en systemkamera och den ska jag använda på tävlingarna. Bildsidan på CX-Cupen skall fyllas upp med bilder igen, ge inspiration och dessutom ger ju bilder trafik till sidan. Nog så viktigt faktiskt. Med bra bilder får man gratis bra reklam. Så det hoppas jag kunna ordna. Inte för att jag är så bra fotograf kanske, men för att jag har en systemkamera som tar hyfsade bilder. Och att kanske duktigare fotografer också finns på plats. Fotar ni en CX-Cupdeltävling så mejla gärna bilderna till mig.

Äsch, nu nervöspladdrar jag igen märker jag. Ni vill ju läsa om min träningsvärk också. Då får ni läsa äldre inlägg. Idag känner jag inte någon ömhet alls i musklerna. Lite kort på baksidan bara, men inte så farligt. Mitt knä känns också det bra när jag går nu. Ömt om jag tycker dock, så bra är det ju inte ännu. Foten känns lite bättre än igår men ömmar fortfarande.
I natt somnade jag ganska sent, sedan var Ebbah vaken i tre timmar. Så jag känner mig rätt nöjd över att inte tävla idag med de här förberedelserna. Det ska bli skitkul att titta på, vi ses!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar