Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2009-10-12

Hur ärlig skall man vara?

Har skyfflat iväg och fått en massa mejl idag. Crosstider...
Men ett mejl jag fick handlade inte om CX utan det rörde sig om en "preview" av nya cyklar som skall tillverkas. Avsändaren undrade vad jag tyckte om designen. Den var väl ingen höjdare, så att säga. Men det är ju också lite svårt att säga från en ritning, den färdiga produkten kan ju se helt annorlunda ut i verkligheten.
Men ska jag vara så ärlig? Måste komma med något mer konstruktivt känner jag. Vore ju rätt elakt att sänka deras moral så här i uppstarten av ett nytt märke...

Nej, de läser inte min blogg. Och nej, de talar inte svenska.

8 kommentarer:

  1. Klart du skall vara ärlig. Om dom inte ville ha din ärliga åsikt hade dom ju inte frågat. Det vore väl inte så kul om du uppmuntrar dom att satsa på en design du inte tror på och det sen blir ett fiasko?
    /Thomas J

    SvaraRadera
  2. försök att komma med konstruktiv kritik

    SvaraRadera
  3. Jo, jag var ärlig. Svarade att designen kanske passar vissa men inte alla. Alla har ju olika smak också, så min åsikt behöver inte vara något som alla andra cykelintresserade delar.
    Påpekade detta och att ett mindre unikt färgval skulle kanske falla fler i smaken.

    Men å andra sidan så sålde väl Cresent rätt många Orangefärgade cyklar...

    SvaraRadera
  4. Crescent skall vara orange! :) Merida skall vara gröna, Bianchi celeste, sen kom jag inte på något mer utmärkande märke med tanke på färgen.

    SvaraRadera
  5. Lika bra att vara ärlig. Tänk Idoljury och stackars tondövt flickebarn vars mor hela tiden insisterat att hon kan sjunga. Här kostar ju en felsatsning mer än bara stolthet...

    SvaraRadera
  6. Ibland är det bättre att vara ärlig än härlig. Säg vad du tycker. Det var ju därför de frågade dig.
    Ska Itera återuppstå?
    /J

    SvaraRadera