Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2009-10-06

Hemmapappa

Barnen har ätit och jag har städat deras rum, diskat, gjort fint i köket och också städat det mesta i vardagsrummet. Och detta i god tid innan läggning. Ingen Anna Anka-man direkt. Kvällsmacka, blöjbyten och pyjamas saknas nu bara innan sängläge.
Hade tänkt springa när de slocknat, vädret visar dock upp sig från sin bästa sida; +3 och regn. Då undrar ju jag, som motionär, om jag ska ut i eländet och njuta av att vara ett med min kropp. Eller ska jag stanna hemma, sitta under en filt och äta bullar och dricka varm choklad?

Sen har jag en fråga till er, kära läsare. Vilken cykel skall ni ha 2010? Om ni inte bestämt märke eller modell, så vilken typ av cykel ( CX/LVG/MTB/tempo/bancykel tänker ni skaffa? Och när det gäller MTB, ska ni ha HT/FS/29"?
Jag har varit ruskigt sugen på en 29" HT MTB. Men har börjat fundera på bara en cross. Den går ju överallt liksom. Både på asfalt och på stig.

8 kommentarer:

  1. Merida 96 Team-D med Gipiemme hög profil tub och troligen med Sram XX och lite annat sweet:)

    //Erik J.

    SvaraRadera
  2. Erik J.'s men lite lättare. HT såklart. men nyinvesteringen till nästa år måste verkligen bli en standardcykel, sjukt att jag inte äger en sådan och åker en massa dyr bil istället.

    SvaraRadera
  3. Jag fixar ett nytt kit bestående av CX som kommer i veckan och efter nyår så dimper det ned en ny LVG och en ny TT-hoj...det är väl lika bra!?

    SvaraRadera
  4. MTB Ht. Mosso Sprint ram med lite KCNC prylar och rst f1 platinum gaffel allt för lite lättare cykel

    SvaraRadera
  5. Jo lätt skare va! men ja tror iaf att de blir en FS:)
    //Erik

    SvaraRadera
  6. lr aa ja kan välja om ja ska ha HT den nya 0.nine lr FS 96..
    //Erik

    SvaraRadera
  7. En blå Sid wc ligger i garderoben och väntar på att monteras på en Giant XTCc. Stan´s hjul ligger högt upp på inköpslistan också

    SvaraRadera
  8. Hej!

    Just nu diskuterar vi det här med att vara hemmapappa på Babyvärlden.se. Gå gärna in och diskutera samt länka till era bloggar:

    http://www.babyvarlden.se/Nyhetsartiklar/MinStory-Jag-var-hemmapappa-pa-80-talet/

    SvaraRadera