Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2009-10-13

Det går trögt

Fick sovmorgon de luxe idag. Väcktes 10.10 av Ronya. Har legat på fel sida gränsen flera dagar i rad nu, så det var skönt att samla lite plustid på sömnkontot.

Har lite ont i ryggmusklerna idag, kan bero på Hackmora Bergslopp, men det kan ju också bero på gårdagens maximala insats.

Fick besked om att Södertälje CK tyvärr tvingas ställa in sin deltävling i Northwave CX-Cup. Mycket tråkigt givetvis, men det är ju bara att gilla läget. Har uppdaterat cupsidan flera gånger igår och också idag.

Måste säga att Oscar gjort ett fint jobb med hemsidan (bloggen) för Falu CKs deltävling i CX-Cupen: http://litecomponentscross.blogspot.com/.

Funderar lite på upplägget av CX-Cupen nästa år. Detta år blir det ju en väldigt intensiv cup med alla tävlingar direkt efter varandra. Nästa år vill jag sträcka ut cupen under en längre tid, säg från mitten av oktober till mitten av december ungefär. Om ni känner till någon förening som kan vara intresserad av att vara med nästa år så är det dags att ge sig till känna nu.

Nu ska jag lägga lite tid på egna projekt en stund och sedan blir det utelek med barnen när Ebbah vaknat igen.

4 kommentarer:

  1. Tackar!

    Men du, varför inte köra cupen ännu längre. Men kanske med ett litet uppehåll i december. Okt-nov & Jan-feb?
    Cross ska ju vara cross ;)

    SvaraRadera
  2. På sikt vill jag ju se en svensk säsong, och inte bara en cup, som sträcker sig fram till VM. Men det gäller nog att ta ett steg i taget.

    SvaraRadera
  3. Se till att hitta arrangörer i södra Sverige till tävlingar i Nov- Dec, om planen är att köra då! Vem vill köra med maxpuls i massa minusgrader som skidåkarna? Delad cross-säsong vore dock kanon, Okt-Nov samt Feb-Mars. De som ska köra VM måste ändå ut i Europa innan, våran konkurrens här räcker inte för dom!

    Sommarcyklisten

    SvaraRadera
  4. är ju inte så stor idee att lägga upp säsongen med en paus på mitten för dom som ska köra VM för de är inte mer en max 1-2 st som kör VM!

    E.J

    SvaraRadera