Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2009-10-09

Bilder IBF Falun - Umeå City IBK

Jo, jag tog ju med kameran till matchen idag. Proffsfotograferna stod vid kortsidan och jag satt boktstavligt talat på läktaren. Mina två objektiv (18-55 och 70-300) var inte helt optimala. Ett ljuskänsligt objektiv med typ 55-200 hade nog varit perfa. Hur som helst så vann Falun med 7-3. Inte helt oväntat att det skulle bli seger idag, men matchen måste ju spelas också. Första perioden var riktigt tråkig, sedan trampade Falun igång i andra perioden (som de också vann med 4-1).
Här är några av mina bilder:

Umeå inledde starkt (för inte inledde väl IBF Falun svagt...?) och satte här 1-0 genom Henrik Söderkvist. Ett resultat som stod sig hela första perioden.

Domaren visar vem som bestämmer på planen.

Johannes Skog sätter bollen i burgaveln när han hade öppet mål. Johannes fick senare in bollen i målburen när Falun gjorde sitt fjärde mål.

Henrik Söderkvist gör ett av sina två mål för sitt Umeå City IBK när han här reducerar till 3-4.

TV-räddning.

Jonas Adriansson ökar på IBF Faluns ledning till 5-3.

Vilopaus.

Rasmus Enström gör 6-3.

Rasmus Enström väntar ut målvakten...

...och gör sitt andra mål för kvällen.

Anderas Johansson kan alla knep i boken, här utför han en enkel låsning av motståndarens klubba.