Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2009-10-23

Åker hem nu


Har hämtat svärmor på stan. Tog med alla barn och handlade under tiden som vi väntade. Och nu sitter vi på bussen. Alla barn sitter med henne och jag har ett eget säte. Finns inget som jag älskar så mycket som mina barn, men ett eget säte var väldigt skönt.

Tävling imorgon, är ni laddade? För mig känns det delvis skönt att bara stå bredvid, men samtidigt känns det konstigt att inte tävla när det är CX-tävling på hemmaplan. Hade jag bara haft en cykel så hade jag nog gjort comeback...

Det var ett tag sedan jag svarade på frågor nu. Så har ni några kan ni lämna en kommentar med er fråga, så svarar jag senare.

5 kommentarer:

  1. hur tränade du som ung?

    SvaraRadera
  2. Anser du fortfarande att det var en bra idé att springa ett marathon på två veckors löpträning?

    /Lars Södergård

    SvaraRadera
  3. Samma fråga som Lars och Nölleborm

    SvaraRadera
  4. Svarar på frågorna här, då det inte var så många frågor att svara på. Jag började med organiserad idrott när jag gick i sexan, då började jag spela innebandy. Fram till högstadiet åkte jag dock en hel del längdskidor på egen hand. Innebandy spelade jag i ungefär 5 år. Mot slutet av innebandyspelandet började jag med cykling. Då var jag 15.

    För MIG var det en bra idé att springa Marathon då. Skulle jag först lära mig att springa riktigt och längre distanser så skulle det inte vara samma utmaning. Men det är inte speciellt klokt att springa ett marathon utan att vara förberedd för det. Men jag gillar att testa kroppens gränser. Det enda som inte var bra, var att börja springa trots ont i foten.

    SvaraRadera