Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2009-09-06

Blogg, mudcake och sedan sova

Kedjestyrarproblemet ser ut att ha hittat en 35 gram lösning. Leverans och test återstår dock, så ropa inte hej ännu. Jag hoppas verkligen att den fungerar bra. Vore kanon.

Vi tittade ju på Vueltan, Ebbah och jag. Vi såg ingen Kessiakoff och ingen Vinokourov, så vi är inte helt säkra på om resten av vueltan blir något att se. Loppet började och tog slut idag skulle man kunna säga, helt enkelt.

Ronya säger att jag ser ut som en fitta. Att mina långa polisonger framhäver min fitthaka. Jag vet inte om det är så snällt sagt faktiskt. Men jag tror att jag faller för mobbingen och minskar deras storlek en aning.

Ebbah nöjde sig inte bara med att vakna kvart över sex i morse. Hon höll sig vaken till tio i kväll också. Minst. Och då gick hon till sängs vid åtta. Två timmar är kanske inte så mycket för alla, men Ebbah brukar somna på fem till tio minuter. Så det kändes som en evighet. Min egen trötthet gjorde givetvis det hela mindre lätt att uthärda.

Vilodagen är över, träning imorgon igen och jag är taggad. Det skall smiskas 30-60 sekundersplågor. Kommer smaka fågel.

Hur grym var inte Wetterhall på Bockstensturen då? Jag fick en rapport av Pontus som var på plats, och han sa att Wetterhall hade legat långt efter och kommit som skjuten ur en kanon på slutet. När jag kollade mellantiderna så låg han 2.03 efter när de kört lite drygt tre timmar. 26 minuter senare var han ikapp och han vann på knappa 3 timmar och 45 minuter. Vafan. Inte direkt vanligaste metoden att vinna ett långlopp på, hålla sin egna fart så där. Kanske om han hade varit överlägset starkast i fältet och punkterat, då hade det varit okej att ligga efter och komma ikapp. Men punkterade han eller körde han 10 mil tempo?

4 kommentarer:

  1. Kul med din iaktagelse av mellantider. Ingen punka förutom på benen efter min lilla utflykt i början, 10 mil tempo är nog en ganska bra förklaring.

    Ses kanske till helgen.

    Ha det gott

    SvaraRadera
  2. Hej!
    Är nyfiken på kedjestyraren, vad är det för nån?
    Är på jakt själv.

    SvaraRadera
  3. Jag har den förhoppningsvis imorgon. Foto kommer då.

    SvaraRadera
  4. FOTTA, jag sitter här och klurar. framväxlarna äcklar mig, dessutom vore det ju gött om du skriver vad fanskapet kosta!

    /silverraven.blogg.se

    SvaraRadera