Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2009-08-22

Vasaloppet 2010

Jag har ju nämnt lite som hastigast i bloggen att jag funderat på att åka Vasaloppet i år. Nu har jag 5000 anledningar att göra det, och göra det snabbt. Jonatan 'Jone' Steen har nämligen utmanat mig nu i kväll:
"Jone säger:
vi lägger ihop mörksugga nästa år när ja e "tränad" och vasan så ska j spöa dig med 2 timmar. gör ja inte de får du 5 tusen okej ?"
Som jag ser det gäller det nu bara att inte tappa för mycket tid på Mörksuggejakten, så är pengarna mina. Jone var 96:a på Vasaloppet i vintras och åkte på 4.31.42. Att jag inte stått på ett par längdskidor på 12-13 år ser jag inte som något problem.
Vidare skrev han också:
"att du åker under 5 timmar på vasan är svårare bedrift än att ja tränar o vinner finnmarken 2010"
Så det känns lite som om jag vill åka Vasaloppet på under fem timmar och sedan se om han ens orkar starta Finnmarksturen.
Om någon annan vill utmana mig så är ni välkomna.

4 kommentarer:

  1. Jag vill inte utmana dig på någonting, men undrar ärligt om Du har nog med armar för att fixa Vasaloppet på under 5 timmar?

    Jag tror inte det!

    SvaraRadera
  2. Kul utmaning! Tänk vilket fint objektiv du skulle kunna få för de pengarna. Bara o sätta igång då :)

    SvaraRadera
  3. Hur i hela världen ska du TAPPA tid på Jone på mörksuggan??

    SvaraRadera
  4. Jag kommer ju inte tappa speciellt mycket på honom på Vasaloppet menar jag. Så då gäller det bara att hålla nere förlusterna på Mörksuggan så klarar jag utmaningen. :)

    SvaraRadera