Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2009-08-04

Snabbdistans


Me so sexxxy.

Hög fart nästan överallt. Kryddat med några maxtempo-sträckor. Bland annat sista stigen innan vi kört precis ett varv. Uppför Törnbergs väg. Ni vet, den där snabba handgjorda stigen i Falun som varit med på Långa Lugnet några gånger. Hur som helst. Där lät jag Jens gå in först, hoppades och trodde att han skulle köra skitfort. Och i första branten sprätte han till den lilla kycklingen. Trodde jag var smart som inte gick med direkt utan höjde bara till lagom hög fart för att kunna köra ikapp. Höll samma tempo som honom på efterföljande plattparti, sen försvann han iväg. Skit.
Jens är förvisso bättre än mig, men hoppet är det sista som överger en. Han tog då i åtminstone. 187 i högsta puls, och det efter drygt tre timmars trampande. Själv maxade jag 185 där i min desperata jakt.
Tempot var ganska uppskruvat under större delen av varvet. Högst intensitet i backarna och under sista 50 minuterna.
Trodde faktiskt inte att tiden skulle bli så bra som den blev. Men vi är väl snabba helt enkelt. Som jämförelse kör jag Mörksuggejaktens bana på ungefär tre timmar, men då tar jag i lite mindre. Så en vinnartid på runt 2.35 skulle jag tro att det blir på SM. När banan är röjd går den visserligen att köra lite snabbare. Men jag hoppas på blött underlag under SM och inte torrt, som idag.

Lite siffror från LLSM-varvet:
Tid: 3.00.49
Snitt/maxpuls: 158 / 185
Längd: 69.2 km
Snitt/maxhastighet: 23.2 / 62.6 km/h
Höjdmeter: 840
Temperatur: 20 grader

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar