Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2009-08-19

Ska vi slå vad?

Jag slår vad om att Cykelvasan är med i Långloppscupen 2010, sätter någon emot?

6 kommentarer:

  1. Hmm, vi får väl se. Se på Birkebeinerittet och Grenserittet i Norge som är motsvariga lopp, inget av de är med i någon cup. Bara stora tävlingar som folk ändå kör. Jag tror jag kommer köra oavsett bara för att prova iaf.

    SvaraRadera
  2. Jag sätter inte emot, Lasse är/var ju tävlingsledare. Finns det ens en LL-cup i Norge? Och var inte Birken med i världscupen för något år sedan?

    SvaraRadera
  3. Oscar: Finns en långloppscup i Norge ja och Birken var med i världscupen innan men blev tvungna att välja mellan en stor sponsor och världscupen, valde sponsorn och gick ur cupen.

    SvaraRadera
  4. ... Sen var ju grenserittet, Birkebeinern och Mtb-vättern med i någon egen sorts cup på den tiden då man fortfarande kunde cykla i skogen under motalas cykelvecka. Kommer inte ihåg vad det kallades, men man vann ganska bra med pengar om man tog totalen har jag för mig.

    SvaraRadera
  5. Hoppas inte det. 950:- i startavgift är i mesta laget för ett långlopp, de andra arrangörerna kanske följer efter och höjer! Det blir nästan 6000:- bara i startavgifter på ett år.

    SvaraRadera
  6. Helt otroligt att dom tar 950kr för startavgift och att folk ställer upp bara för att det heter "Vasa".
    Men det är väl nyhetens behag samtidigt som det verkar ha varit massor av norrmän.
    Ang långloppscupen så verkar alla som vill få vara med där.Annat var det förr då roliga lopp som tex Gruvloppet i Filipstad fick läggas ner pga långloppscupens ovilja till nya medlemmar.

    SvaraRadera