Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2009-07-03

Velodrom i Falun

Jag skrev ju tidigare om velodrom i Falun. Men nu verkar det som att det blir officiellt idag. På TV-sporten skall det tydligen vara ett inslag idag om Velodromen som skall byggas i Falun i början på vintern.
Kul med lite nytt. Cykelstaden Falun är väl givet som Velodromplats. Visst, Stockholm är en stor stad med mycket folk. Men Falun är en äkta cykelstad. Så är det.
Vad tror ni om det här med Velodrom? Nu blir det en kort velodrom i Falun (180 meter?), men ändå. Kan det bli några tävlingar? Skulle du vara intresserad av att träna i velodromen?

Jag är skittrött. Det är verkligen jättejobbigt att åka bort och äta mat. Inget för en elitidrottare. I och med cykelvagnen så har jag börjat fundera på att släpa med mig Filip på en härlig tur med tält och grejer. Övernatta vid någon sjö. Dra upp några stora gäddor och njuta av naturen. Bara vi män liksom.
Fast jag vet inte om han är gammal nog att uppskatta det. Det blir kanske mest för min skull. Men en glad pappa är en bra pappa.

Om ni vill vinna en fristart till Gotland Bike Battle så har ni till på måndag på er att bli med i tävlingen.

Nu sover småbarnen, Emily och Ronya är på stranden och jag är ensam vid datorn. Avnjuter några mackor och lite O'boy. Chillar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar