Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2009-07-02

The thing

Skrev ju igår om en ny cykelpryl. Det är en Nordic cab cykelvagn. Dessa köper man smidigast genom Bikeguide-Stockholm. Bikegudie-Stockholm ger också, som ni kanske förstår, guidade cykelturer i Stockholm. Så vänd er dit om ni är i hufvudstaden och vill cykla en sväng.
Vagnen är ju perfekt för oss som gillar att vara ute och har många ungar, varav två ej kan cykla själva. Två ungar och en hel del packning går in i vagnen. En tanke jag har är att jag ska kunna kidnappa något av barnen ibland och åka ut och träna. För att avlasta Ronya lite. Då blir hon ju inte bara fri från mig, utan också en av de små på samma gång.

Lite bilder och textsnuttar om och från dagen


Provsittning. Erik på Bikeguide-Stockholm hade tipsat mig om att låta ungarna leka lite med vagnen och provsitta den innan, så de fick känna sig för lite. Efter att ha provåkt runt gården ropade Filip; "me ke", vilket betyder mer cykel. Alltså cykla mer.


Redo för tur.


De diskuterar säkert något väldigt djupt och intressant här.


Mamman op kop runt sjön.


Vi passerade en stuga på en slagghög. Eller ett världsarv, om man så vill.


Diskret skyltning till Eastriver beach. Men jag gillade stranden. Inte så mycket folk där som på Bojsen Beach till exempel. Där får man ju ståplats.


Blixten badbyxor, Blixten hink och Blixten boll är allt som behövs för en lyckad dag på playan.


Vissa kvinnor tycker att män inte duger till någonting. Men se bara här hur bra skugga jag blir för min dotter.


Efter badandet så åt vi lite gott.


Hemma igen efter 75 minuter cykling och en härlig stund på stranden. Bra kämpat av flickorna att cykla så länge tycker jag.


Gick upp för att hämta en kaka åt Filip, men när jag kom ner så hade han redan försett sig med godsaker.

1 kommentar:

  1. Cykelvagn är riktigt bra. Jag körde med en enklare variant när mina ungar var små. Funktionen var dock densamma. Jag körde träningsrundor eller åkte och handlade. Två ungar och matinköp för 4-5 dagar funkade alldeles utmärkt.

    Ett bra, och självklart, val Henrik!

    När de blir större får Du skaffa påhängscykel. Det finns tillockmed i tandemmodell!

    SvaraRadera