Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2009-07-07

Har ni skaffat en hoj med fast nav ännu?

I Falun skall det ju byggas velodrom. Fixiecyklar har ju varit populära ett tag nu, främst i storstäderna. Det är väl kanske redan "ute" att trampa runt på fastnavscyklar?

Kanske får den trenden ett litet uppsving nu när det för första gången finns en arena för dessa bromslösa cyklar. Eller snart finns den. Men ni hajar. Äger ni en cykel för bana eller ska ni skaffa en nu när velodromen snart är ett faktum? Eller tänker ni smutsa ner velodromen med en vanlig cykel, med broms och växlar? Kommer ni nöta på plywood-skivorna i arenan eller kör ni traditionell träning med testcykel och slaskdistans?
Själv så vill jag bara ha en sådan cykel för att ha just en sådan cykel. En kul grej. Lite som att jag också skulle vilja ha en BMX. Skulle ju aldrig våga utmana kidsen i dirten, men kul att ha. Cyklar är ju väldans roliga. För flera år sedan hade jag en BMX, men någon stal den. Om ni ser mig i Faluns velodromarena i vinter, så är det nog inte cyklandes. Bana känns inte som min grej. Även om poänglopp är kul. Men då är det ju liksom vanlig cykling, fast inne. Vill ni se när jag tränar i vinter så hittar ni nog mig i någon backe ute på vintriga skogsvägar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar