Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2009-05-21

Tidig morgon

Som det ska vara här hemma. Detta trots att vi berättade för Ebbah igår att det var sovmorgon som gällde idag. Alla ungar plus jag uppe halv sju. Pang på bara.
Igår kväll kunde jag inte hålla mig från en provtur givetvis. Tänk vad prylar kan göra för sinnet. Och så finns det de som säger att man inte kan bli lycklig av prylar.. Så efter provturen var jag väldigt glad igen. Körde bara över Jungfruberget och hem igen. Hade först tänkt undvika stig helt, sedan tänkte jag bara köra de lätta stigarna. Men hojen bad ju om det, så jag skickade på även på de steniga stigarna. Den gick som en dans.
Batteriet i min riktiga våg är ju slut. Men jag ställde mig på badrumsvågen med den som visade att cykeln väger ungefär 8.6 kilo. Jag brukar dock aldrig tro på badrumsvågar för att väga cyklar, så ni ska inte stirra er blinda på 8.6. Men väntar ni till i eftermiddag/kväll kanske ni får en riktig vikt.
Dagens plan är att någon gång efter långfrukost och lek så skall jag och ungarna hålla oss utanför hemmet, så Ronya kan få fritt utrymme för att städa. Sedan kommer svärmor hit under eftermiddagen och då skall jag smita ut på en cykeltur.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar