Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2009-04-30

Sysselsättning

Det börjar bli dags nu, att hitta en sysselsättning. Det finns inte direkt många sökbara jobb här i byn. Tyvärr. Faktiskt så hade jag tänkt studera lite på distans. Det hade varit roligt. I ett ämne som jag är intresserad av och vill veta mer om dessutom. Efter en första dejt med vägledningscentrum lät allt väldigt bra. Men i veckan fick jag så veta att kommunen inte har några pengar, så ingen får börja läsa kurser nu. I höst kanske. Det var ju lite trist. Så nu lär jag hitta något annat att sysselsätta mig med.
Ni som läser här, ni kanske har något sysselsättningsförslag? Skicka ett mejl och tipsa mig isf. henrik@cyclocross.se

Ska träna idag också, solen lyser ju. Helst distans, för benen är nog lite smågriniga nu. Ronya blir nog bara glad att få slippa mig några timmar. Idag tar jag med mig lagningslappar ut på turen... Njuta lite i solskenet, känna den harmoni i åkningen som jag hade i förrgår. Det vore något det.

Jag har förresten helt nya cantileverbromsar av froglegs-modell som ni kan få köpa också. Är det någon som behöver ett set svarta alubromsar? 151 gram för allt utom bromsskor och wire. Även här gäller först till kvarn. Dugastdäck har jag bara något enstaka kvar nu, kul att det finns de som gillar kvalité.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar