Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2009-04-09

Roberto Vacchi


Sveriges mesta cykelkändis, Roberto Vacchi.
Han känner alla som är något att känna, och alla känner honom. Han ska i sommar, tillsammans med Lance Armstrong, i Texas, ha ett fyra dagar långt träningsläger för George Bush och Barrack Obama.
Han har ju också nyligen varit på föreläsning och middag med Nicklas Wikegård, George Scott, Martin Lidberg, Emelie Öhrstig, Patrick Klüft, Tomas Gustafsson, Carin da Silva, Tobbe Blom, Magnus Hedman, Matthias Svahn, Marlene Hedblom, Sebastain Hohentahl med flera.
När Roberto Vacchi åker kortvasan så gör han det givetvis med Vasaloppets VD, Jonas Bauer.
När Roberto Vacchi åker stafettvasan gör han det i lag med: Mattias Svahn (2 ggr fyra på Vasaloppet), Thomas Gustafsson (3 OS-guld i skridsko)och SVT-programledaren Rickard Olsson.

Men bäst av allt. Roberto Vacchi, mannen, myten och legenden.. Det aset har fått ett rackarns VIP-kort på McDonalds som ger honom gratis "mat" i hela landet. Han är en av sex utvalda, de övriga är: Kungen(!), Ingemar Stenmark, Björn Borg, Niklas Wikegård och Magnus Hedman.

Avundsjuk, jag? Neeeeej då.

9 kommentarer:

  1. Åtta dagar för sent (med det mesta)? ;)

    SvaraRadera
  2. Om Anders Adamsson lär Vacchi allt han kan innan blir det inte lätt för Armstrong iaf. Med tanke på stilen. Kul annars. Cyklar Obama något? Bush tränar väl en del ändå men aldrig sett Obama på en seriös cykel.

    SvaraRadera
  3. HENRIK!!!!!! Kolla in hans inläggsdatum....
    Men du är ju ursäktad... Snoret har ju inte släppt över allt....

    SvaraRadera
  4. Men vad tror ni? Att jag sitter och kollar Robbans blogg varje dag? Nej, bloggar som uppdateras så sällan som hans görs behöver inte besökas mer än ett par gånger i månaden. Så det har jag inte gjort. Men nu har jag lagt till honom i min flödesläsare, så nu ska jag inte missa något han skriver.

    SvaraRadera
  5. Avundsjuk på gyllendemåsskiten? Hur kan man vara det? Det enda som går att äta/dricka där är ju kaffet och det är svenskt.

    Men i övrigt håller jag med dig om att Roberto har bra och avundsvärd status. Och jobbet han har vore en dröm för mig att ha.

    Vacchi förtjänar dock sin status, så mycket jobb och så bra jobb som han har lagt ned och gör är det få som har gjort för Svensk cykel.

    SvaraRadera
  6. Jag är inte så avundsjuk på själva maten, det är kortet jag vill åt.

    SvaraRadera
  7. Vacchi är kungarnas kung... Såg en T-shirt där det stod.. "Vacchi for president" .Vilket är bäst? Jag tycker vi håller oss till monarkin

    SvaraRadera
  8. Henrik: Inte? ;)

    Förresten bröderna Stevensson hade sådana kort när de körde Amore Vita & Macdonalds... Fast de gällde så klart bara i Italien.

    SvaraRadera
  9. jag har ett dær det står VIP men i praktiken betyder det en gratis plusmeny på menyer øver 50kroner. Helt meningsløst!

    SvaraRadera