Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2009-04-11

Lite kort så här på kvällskvisten

Jag cyklade inte på riktig cykel idag. Kommer inte att tävla imorgon heller, men förhoppningsvis cykla på riktig cykel. Det beövs.

Var ute på promenad med familjen idag. Hamnade hos mor där jag åt pizza, vitt bröd, och paj. Det var gott.

Kul att Absalon inte har lekstuga, andra behöver också få vinna lite ibland.

Tar med mig kompaktkameran imorgon tror jag, så ni slipper mobilbilder.

Darvell som vinnare imorgon är ingen högoddsare, han tog i veckan personbästa i watt på sin testcykel. Alla som har smakat på hans ben i form, vet att det är bra skit. Nu alltså ännu bättre.

Om ni undrar varför Cyclesport.se inte uppdaterar sin nyhetssida, eller sin teamsida, så är det för att de är i Europa och tävlar.

Fotobloggar, tipsa mig om bloggar med läckra foton. Det behöver givetvis inte handla om cykel. Men det ska vara någon som kan hantera en kamera.

Om ni undrar varför Velo.se uppdaterar så inkonsekvent så beror de på att de i själva verket är en arrangör av motionslopp.

Matthias Wengelin kanske är en tuff och stark MTB-cyklist, men han törs inte starta en blogg.

Emil Lindgren blev "bara" 40:e i dagens världscuplopp. Egentligen ingen dålig placering, om tävlingen hade gått i Europa. Nu hade han chansen att ta lite "gratispoäng" men en stor startvurpa och en vriden framväxel hindrade honom från detta.

Michael Stevensson ligger fyra totalt i Circuit des Ardennes, bara åtta sekunder från totalledaren. Jag har sagt det förut och jag kan säga det igen. Äntligen får han vara sig själv och inte Christoffers lillebror. Michael är grym. Attack!

Contador vann totalt i Baskien, någon som är förvånad? Gotland, Gurra och Kekke blev 17, 18 och 25:a idag på det avslutande tempot. Är svenska vårformen över nu?

En som håller formen året runt är Emma Johansson, tredje världscupdeltävlingen av tio nu på måndag för totaltvåan. Heja Silver-Emma.

Jag älskar att kolla statistiken för min blogg Jag älskar ju statistik överlag, men när det gäller mig själv blir jag givetvis lite extra exalterad. Det bästa som finns är när någon ny sida länkar till min blogg. Då går jag in på sidan, letar rätt på länken och myser. Tar en kopp te, sparkar av mig tofflorna och lägger fötterna på bordet och läser noga.

En ny, svensk, cykelsida var jävligt på gång här om dagen. Men någon jävel hade, i mars, köpt det domännamn som jag ville ha på sidan. Skit också.

Imorgon är det Parijs-Roubaix på TV, och dator för er som är för lata för att skaffa Eurosport. Jag kommer sitta med andra cykelintresserade på Köpmanskrogen och äta pizza. Alla som vill ha min autograf är välkomna dit. Det blir tyvärr skitväder för de tävlande proffsen, solsken och elände. Har sett bilder från vissa lags hojar. Ett lag kör med rena crossar. Vilket fiasko. Det är väl runt 20 mil asfalt och 5 mil pavé, inte tvärt om. Cantibromsar känns också jävligt overkill, och oaero, i det franska dammet. Däckbredden tycks variera mellan 25 och 28 mm, någon insatt som känner till vilket tryck de har i tubdäcken?
Köpmanskrogen. Falun. Imorgon. Kl. 13.55. Komsikom. Det blir festligt.

1 kommentar:

  1. dubbla sadelklämmor, längre drop-outs, Michelin Pro 2 Race tubdäck och 44-48/53klingor är också inne. Tror inte BBox Bouygues Telecom kommer ta hem det med Time cyclocrossar iaf, känns mycket overkill. Däremot hoppas jag på Franzoi, men kan blir svårt i det vädret.

    SvaraRadera