Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2009-04-22

Kolmårdsbiken


Nu har jag bestämt mig för premiärtävling denna säsong. Det blir i Kolmårdsbiken som jag gör entré på tävlingsbanan. 9:e maj alltså. Förhoppningsvis hinner jag bli snabb till dess. Jag har faktiskt aldrig tidigare deltagit i Kolmårdsbiken, är det någon som läser här som gjort det? Hur är loppet? De har gjort en ny, 60 km lång, bana till i år och det lär vara runt 40-45% stig. Låter skitskoj.
Kommer att bo på Sörsjöns Camping, Vandrarhem & Konferensanläggning. Ser ju riktigt mysigt ut. Sjö, skog och en mysig stuga. Behöver man mer? Det blir nog kanon, om någon annan också ska bo där så kan vi kanske klämma på varandras....
..cyklar.

4 kommentarer:

  1. Sörsjön är finfint! Förra årest bana drabbades av lite avverkning, men det är trevlig, lite lagom tekniskt och någorlunda kuperat...

    SvaraRadera
  2. Då vill jag inte se nån döskalle!

    SvaraRadera
  3. Åh, då missar vi varandra. Är på andra sidan Vättern och tävlar då.

    SvaraRadera
  4. Kul tävling, har kört senaste två åren. Förra året varmt, torrt och snabbt. 2007 den blötaste tävling jag någonsin kört.
    Masterstart från Sörsjön och när motorcyklarna släpper är det en ganska lång sträcka grusväg med på sina håll mycket grov singel, det går mycket fort och förra året var det en ganska otäck vurpa. Kul bana med ganska många höjdmeter och en hel del teknisk stig. Perfekt formtestare inför Billingen.

    SvaraRadera