Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2009-04-02

Kass bloggdag

Jag vet, ber om ursäkt för detta. Filip har feber för tredje dagen och hostar riktigt illa. Äter som en kratta också och är väldigt kramig. Ronya har flängt runt hela eftermiddagen och jag och Filip var på BVC på förmiddagen. Så det har legat på idag. Träningen fick vika ner sig.

Bra att ni inte är överens om datum. Så jag kan få bestämma helt fritt, utan att köra över en majoritet. Det hade ju sett lite illa ut.

Blev tipsad om denna sida nu i kväll: www.cyclingdirt.org
Rätt fränt, när startar vi en mäktig cross/MTB-blogg i Sverige då? Gärna inte så videofylld som CD.org var. Video är inte riktigt rätt för blogg, tycker jag. Vem fan orkar sitta och kolla långa filmer liksom. Eller okej, jag orkar inte. Men idén med en samlingssite för cross och MTB har ju länge funnits i skallen. Lite mer djupgående än någon felstavad artikel som bara nämner vilka som hamnade på pallen och inget mer. För att ge lite liv åt sporten. Det behövs. Du behövs. Starta bloggen, gör något för svensk MTB.

Ja, jävlar ja. Har alldeles för mycket energi för att det ska vara sent på kvällen. Så går det om man vilar två dagar i rad. Inte bra. Borde lära mig att göra riktiga hemsidor. Ja, det borde jag. Så jag kan göra en cykelsmuts.org

Ni har väl inte heller tränat idag? Bra.

1 kommentar: