Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2009-04-13

Jungfruberget också idag

Tänkte snurra lite på berget också idag. Men det regnar så det kommer ju knappast se så här fint ut igen:

Så jag kommer bli skitig, och cykeln kommer bli skitig. Nu när jag är gammal uppskattar jag det inte riktigt på samma sätt som förr. Har blivit på tok för bekväm av mig.

Nilsson och kanske någon mer kör endurostigar just nu. Om det blev något av. Jag avböjde dock, för tidigt, för långt, för jobbigt för mig. Tänkte starta upp i mitt egna tempo nu så jag inte drar på mig något skit igen. Säsongen är lång, jag behöver inte vinna första tävlingen.

Westergren träningshjul som ni såg på bilderna igår. Det är ett par tunga as. Faktiskt är de så tunga att de nästan väger lika mycket som XTR/Crossmax. Fy fan. Tänk att en del tvingas tävla på så tunga grejer...

2 kommentarer:

  1. Vem tappade Enervitflaskan som ligger en bit framför Darvell? Lät som Westergren nästan har tunga träningshjul, jag hade varit nöjd med ett par Crossmax SL som träningshjul men så är jag ju ingen elitcyklist heller.

    SvaraRadera
  2. Westergrens träningshjul väger över 1400 gram!

    Som du kunde läsa under bilden igår: "Sen kom Darvell, också han lite sen. Punkterade någon tiondel senare, och det är hans flaska ni ser på stigen."

    SvaraRadera