Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2009-04-26

Hemmapappa och länkar till livestream från Luik-Bastenaken-Luik, eller Liege-Bastogne-Liege som det också heter

Ronya är sjuk idag. Så jag stannar hemma istället för att åka till Vika. Lite trist då jag sett fram emot att se de spännande tävlingarna, tagit en del kort och framförallt snackat massor med skit med alla cyklister och cykelintresserade. Kommer förhoppningsvis få rapport från någon eller några direkt efter målgång.
Jag får trösta mig med världscupen i MTB via livestream och Liege-Bastogne-Liege på Eurosport. Inte kattskit det heller.
Darvell är ju i grymt bra form, Nilsson ska nog också vara i bra slag om rykterna från Tyskland stämmer. Det ska bli väldigt intressant att se hur Darvell lyckas med sin taktik att ta sig förbi de 185 som startar framför honom, på startloopen. Jepp. Darvell ville ha fritt spår i skogen, och det förstår jag. Blir ju lätt trångt när 235 cyklister ska in på samma stig, samtidigt. Jag hoppas Emil klarar sig utan problem också, honom unnar jag verkligen en topp-20. Det är ett steg han behöver ta snart, och det skulle ge honom en bättre startposition till nästa WC-race som går om en vecka. För startpositionen gör en hel del. Jämför gärna Emil Lindgren #40 och Olof Jonsson #235. Olof kan väl inte ens se ända fram till Emil som står där 200 man framför. Även om Olof skulle vara starkare än Emil så skulle han nog inte kunna vara före Emil i mål med den startpositionen. Poäng, poäng och mer poäng är vad som behövs. Ju längre fram man får starta, desto enklare blir det att ta fler poäng.
Se bara på mina resultat i CX-Cupen...

Livestream Liege-Bastogne-Liege:
13:50 www.rtbf.be Franska
14:10 www.sporza.be Belgianska

Nu har båda ungarna bajsat, härligt. En dubbel. Bara att kavla upp ärmarna och göra mitt jobb som hemmapappa.

1 kommentar: