Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2009-04-07

Fruktansvärt förkyld

Nu behöver jag inte fundera längre. Förkylningen är här. Och av barnen att döma är det en elak rackare till förkylning, som jag nu ska få avnjuta den närmsta tiden. Filip har varit sjuk en vecka. Så jag vet lite vad jag har framför mig. Tur att det är påsktider så lösgodiset är billigt. För här ska medicineras kraftigt.

Borde man inte kunna köra spurter på testcykel trots förkylning..?

4 kommentarer:

  1. Jo det kan man! Jag har provat en gång i min raska ungdom, och det resulterade i hjärtmuskelinflammation. Får du en sådan kan du i värsta fall se fram emot att vara tillbaka i form till crosshösten...

    SvaraRadera
  2. Äsch, du som tränade så hårt fast barnen var förkylda borde ju kunna spurta lite. Eller kanske distansa? Det är ju typ som att vara ute och gå, och det har väl ingen dött av?

    SvaraRadera
  3. Håller med Oscar. Ut och trampa utan att bli anfådd. Då får Du i dig massor med frisk luft istället för att sitta inomhus och dra runt basilluskluften. Ryggfickorna fyller Du med medicin, jag menar lösgodis.

    Rulla lungt!

    SvaraRadera
  4. Äter du tillräckligt mycket medicin " godis" medans du cyklar så kan du inte hinnamed att andas så vidare fort så då blir det automatiskt ett lugnt tempo på cykeln ,dvs du kan träna fast du är sjuk !!
    Fast med 3 barn själv här hemma i huset så vet jag hur lätt det är att bli sjuk..så ett krya på dig kankse är bra !
    /henke

    SvaraRadera