Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2009-04-04

Foton från dagen

På dagens pass var vi fem som lämnade Postenparkeringen någon gång efter tio. "Junioren" fick lov att släppa i inledande klättringen. Men det var inte mitt fel. Jens vände efter en knapp timme för han skulle bara vara ute i två timmar. Så jag fick sällskap av två racercyklister runt Enviken, Linghed och Svärdsjö. När vi kom till Hosjö så skarvade jag runt Runn.
En cyklist kom in på min rulle efter en korsning, satt där, tyst, i några kilometer innan våra vägar skildes åt. Jag cyklade ikapp och förbi tre cyklister, mötte tio plus en liggcyklist. Eller vad man kallar dem. Det är vår nu. Blev faktiskt lite solbränd i ansiktet idag också. Och riktigt trött i benen.

Filip har varit mycket bättre idag. Inte helt frisk, men bättre. Men nu ska ni inte börja tänka att det är skönt för familjen Öijer inte. För nu på kvällen har Ebbah insjuknat. Filip kan ju iaf sova nästan hela nätterna och ibland hela nätterna trots sjukdom. Ebbah har inte riktigt den förmågan att sova med snor i snoken. Så jag gissar att vi har några tuffa nätter framför oss nu. Bara att bita ihop och ta hand om stackarn. Hon ligger i Ronyas famn nu. Där har hon det bra.

Bjur på några foton från idag:

Dagens sällskap, en tjej och en österikisk före detta backhoppare. Inte så konstigt då att jag fick lov att sitta mycket på rulle.


Årets första tussilago, som jag sett.


Japp, det är en Rocky Mountain jag har nu. Bra gissat Alle.


Ett foto från cykelturen med ungarna.

3 kommentarer:

  1. Såg ut som en trevlig tur! Lyckades lokalisera min första tussilago i år i fredags! :)

    SvaraRadera
  2. Roine Grönlund5 april 2009 kl. 11:13

    HejHenrik.
    Lite info om "Österikaren". Han heter Walter Steiner och är världsmästare i backhoppning samt kommer från Wildhaus i SCHWEIZ!

    SvaraRadera
  3. rocky mountain alltså, är det där tävlingscykeln??

    SvaraRadera