Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2009-04-19

Dagens pallplaceringar i Svenska mårtenbajkcupen

1. Fredrik "Seglarjäveln" Edin
2. Alexander Wetterhall
3. Lars Bleckur

CRT klämmer alltså in två gubbar på pallen idag. Inte illa pinkat. Har ni några andra tips?

Jensjävlen hotade med att sticka ut redan klockan åtta från hans gård ute i skogen. Det innebär att han är i storstan runt halv nio. Det skulle ju vara intressant att vara med. Men än så länge är det bara jag och Ebbah, de två väldigt morgonpigga personerna i denna familj, som är uppe. Min plan för träning är att se om det går att träna lite på banan för långlopps-SM. Och i så fall göra det, för att sedan avsluta distanspasset med lite slakt på Jungfruberget. Bra för styvheten i benen, om inte annat.
Ebbah och jag har ätit en långfrukost. Långfrukost är grejen. Men de andra degpåsarna då, ska jag behöva slita upp dem? Ebbah och jag har ju roat oss i 80 minuter nu. Om jag ska kunna sitta på cykeln om 40 minuter behöver jag skaka igång resten av familjen också.

Följ den spännande utvecklingen, DIREKT, här på bloggen. Hej för nu.

3 kommentarer:

  1. Spännande! Jag och Theodor har ätit frukost i en timme nu, långsöndagsfrukost är verkligen nice! Hoppas jag kan komma ut till halv nio jag med. Ska sparka igång Theodors mamma nu tror jag.
    Ditt tips för pallen är rätt.
    /Justus

    SvaraRadera
  2. Du får lyssna på Oscar och svara ja på mina förhoppningar på min blogg istället för att gissa så här ur luften. Edin punkade ju, inte bra om man vill vinna.

    SvaraRadera