Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2009-03-18

Missil

Har sett i besöksstatistiken att någon från "Saab missiles AB" brukar besöka min sida då och då.. Kanske försöker de forma missilerna efter min kroppsform, för att på så sätt få lägre luftmotstånd på sina missiler?
Det är kul ibland att se vilka företag och organisationer som besöker sidan. Ibland gäller det att passa sin tunga. Vissa företag besöker sidan ganska ofta, vilket säger mig att det sitter någon cykelintresserad där och läser på min blogg. Här finns helt klart möjligheter till sponsringssamarbeten tänker jag för mig själv.
Jag kan ju, som jag skrev i ett tidigare inlägg, inte ta reda på vem som skriver kommentarer, men jag kan se lite om mina besökare. Även om jag inte kan använda informationen för att snoka reda på folk. Till exempel har jag denna månad haft 29 besökare från General Motors Corporation och 29 besökare från Detroit. Nu vet jag inte riktigt, men gissar att GM håller till i den amerikanska bilstaden nr.1. Så hej, du som läser bloggen från andra sidan Atlanten.
Om bilmarknaden växer sig stark igen, och ni vill investera några hundra miljoner i något intressant projekt, så är min blogg till salu till rätt pris.
Ingenting är omöjligt, det kräver bara lite mer pengar.

Nej, nu har jag svävat iväg tillräckligt (som man kan göra på en blogg. Hej!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar