Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2009-03-26

Förlust

IBF Falun förlorar mot Warberg. Fick en taskig start på matchen och blev jagande lag. Piss. Men stort hjärta i Falun idag, andra halvan av andra perioden och inledningen av tredje var bra. Riktigt bra.

Jag har funderat på att svara på era kommentarer kring distans/hårdheten. Tar inte kommentar för kommentar men plockar lite från det inlägget.
Vill vara tydlig med att jag inte anser att man ska köra skiten ur varandra varje distanspass. Men fram emot våren är kraftmätningarna nästan oundvikliga. Inte heller anser jag att man ska försöka ställa av varandra i alla backar. I vissa backar kan man vara överens om att gasa lite extra, eller mot slutet av passet. Och tanken var verkligen inte att de duktiga skulle ställa av de sämre. Utan att de sämre skulle göra ett försök mot de bättre. De bästa är, förhoppningsvis, ödmjuka nog att hålla ett hårt och jämt tempo under hela passet. Under säsong sker väldigt sällan sådana straffpass. Troligtvis har då resultaten talat tillräckligt för att hålla alla på plats.
Jag står fast vid att jag tror att hårdhet krävs om man skall orka fortsätta med sporten, då cykel är en väldigt hård sport. Tror snarare att klubbar där man bara är snälla mot varandra tappar medlemmar. Falun är en stor och stark cykelstad, tack vare fostrande träningar med väldigt duktiga cyklister.
Nykomlingar och juniorer behöver lära sig att det är en hård sport. Annars lägger de av när de upptäcker att tävlingarna är hårdare än de själva.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar