Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2009-02-03

Sovdags.

Japp.
Bums i säng. Min fru har redan gått och lagt sig, eller hon gick nyss. Alltså sitter jag här på övertid och varje minut tar mig närmre en skilsmässa. Idag upptäckte jag något oväntat. Om ni söker på "Jag älskar min fru" på google så är min sidan näst högst upp. Alltså måste google ranka mig som väldigt förälskad i min fru. Drog nog hem några pluspoäng där tror jag.
Söker ni på "Stilfull cyklist" så är min sida högst upp. Bra betyg till mig idag alltså.

Något som får sämre betyg idag är mitt knä. Vaknade idag och kände ingen smärta när knäet var stilla. Fram tills nu har jag haft ont oavsett om det varit stilla eller i rörelse, dock mer ont i rörelse givetvis. Så jag tänkte att det var dags att prova mitt knä lite. Inget mastodontprov direkt.
Jag gick upp för trappan till vinden, provade på att gå lite snabbare. Med mer tryck. Gick bra så jag tryckte ifrån rejält på slutet. Kom upp och hade skitont. Men det gick över under dagen så när jag kom hem efter att ha varit och hämtat Filip och handlat lite så gjorde jag ett nytt trapptest. Bar upp barnen med rejäla kliv. Sedan dess har jag haft ont oavsett om jag setat stilla eller rört på mitt knä. Men det blir iaf bättre. Sakta men säkert. Just att trycka ifrån går bra. Men när jag måste hålla emot, som när jag går ner för en trappa, då går det inte lika bra.
Just nu känns mitt knä som ett överansträngt knä, det har ni väl provat? Och det är alltså bra, jämfört med hur det känts fram till nu.
Skitsamma. Jag har varken knä eller en hel cykel just nu. Men snart ska det bli träning, på en hel cykel.

Jag frågade Emily 7 år om vad rökning skulle kunna vara bra för.
"Rökning är bara bra för att få svarta lungor."
Klockrent svar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar