Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2009-02-01

Ni som såg inledningen på dagens lopp..

Jag hade jävligt rätt;
"Albert önskar att han hunnit träna ikapp efter skadan och hänger på Thijs Al som försöker skapa något redan på första varvet. Har Albert kommit i form så kommer kontringen."
Sen var jag ju dum nog att tippa punktering för Albert. Hans segervapen är grymt. Har man bra ben och är snabbast för dagen, ska man kunna avgöra i inledningen av ett lopp. Detta tack vare att de som försöker hänga på spränger sig i sin iver. Att köra solo på lätta banor kan tyckas vara svårt. Men när loppet bara är en timme så ska det inte behöva vara så svårt. Allt Nils Albert behövde göra idag var ju att ge allt, hela tiden. Det räcker ju med att den jagande gruppen ska tveka en kort stund så har tätcyklisten genast tjänat några extra sekunder. När fyra belgare kom upp i topp på gruppen trodde kanske många att dom skulle samarbeta och köra in tätcyklisterna. Då visste dessa inte att fyra belgare är som upplagt för konflikt. Alla vill vinna och ingen vill hjälpa någon annan. Möjligtvis kan de belgare som har samma arbetsgivare samarbeta.
Kul att se cross. Och kul med samlingar för att gemensamt titta på idrott, om än på TV. Kanske kan vara något också för de större landsvägstävlingarna på vårkanten?

1 kommentar:

  1. Ja hur många såg inledningen???!!!
    Attans Eurosport som startar sändningen en halvtimme före utsatt tid!! Min inspelning är inte mycket värd! Men å andra sidan hade inte Herr Vacci mycket intressant att säga den stunden jag fick se! Var det bättre innan?

    Resultat:http://www.uci.ch/templates/BUILTIN-NOFRAMES/Template3/layout.asp?MenuId=MTU1ODE

    Kanske måste ni klicka vidare, det verkar vara en sådan där kass länk som inte blir direkt!
    Unge herr Westergren hade i alla fall måååånga gubbar bakom sig!

    SvaraRadera