Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2009-02-02

Maktbloggen.

Min alltså.
Varje dag har jag lika många besökare som ett normalstort långlopp på MTB har deltagare. Det innebär att jag har chansen att påverka många med det jag skriver. Än har jag inte medvetet missbrukat den möjligheten, men det kommer väl med storhetsvansinnet som jag sakta men säkert bygger upp.
Förra veckan var min bästa vecka någonsin enligt Bloggtoppens statistik. 585 besökare per dag i snitt och ett nytt rekord på bloggen igår med hela 693 besökare. Förra rekordet var 667, den dagen var jag på Cykelnytts förstasida och Rytzen skrev om mig. Nu står bloggen lite mer på egna ben. Sedan jag lade till bloggen på hemsidan har jag gått från lite drygt 200 besökare till nu runt 600. Fint fläsk.
Förra veckan hade jag 8301 sidvisningar enligt Google.
Min blogg är ungefär lika stor som hiphop-artisten Petters, Bingo Rimérs och hon den där kvinnan i tevefyras morgonsoffas blogg. Det imponerar på mig själv, att så många vill läsa den smörja jag krämar ur mig varje dag.

När jag behöver komma ner på jorden igen behöver jag bara tänka på att den största av dom största bland bloggar.Blondinbellas blogg är 277.98 gånger större än min.

2 kommentarer:

  1. Grattis får jag säga då, slog rekord för dagen när du tipsade om min blogg med 81 besökare. Då var jag glad men det är ju småpotatis jämfört med din. Intressantare än Blondinbellas också.

    SvaraRadera
  2. Du är ju cykelbloggen....Hoppas den växer mer och mer..Och att du tvålar dit den där Bella...

    Pss...
    ringt TFF??

    SvaraRadera