Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2009-01-01

Sponsorer


Cyklar från Kanada. Används, förutom av mig, också av till exempel Geoff Kabush, som styrde sin cykel till seger i Bromonts världscupdeltävling. Deras hemsida har den fiffiga adressen www.bikes.com


Säljer allt en cyklist behöver genom sin nätbutik. Hjälper mig med Rocky Mountain och lite smått och gott. Också Filips Early Rider, som han cyklar på varje dag, kan man köpa hos dem.


Världens bästa energiprodukter kommer från High5. Enda anledningen till att jag tränar är för att få dricka deras recovery med chokladsmak efteråt. Det enda dåliga med deras produkter är att de tar slut för fort.


FOX dämpare är kvalité. När jag tänkte dämpare 2009 så tänkte jag inte på annat än FOX. Det var den gaffeln jag ville ha, och det är den jag nu också har. Det finns lättare gafflar, men vill man ha en som fungerar bra och som håller så finns det bara FOX.


Kalas gör cykelkläder av högsta kvalité. Inget tjafs, bara bra produkter. Väldigt lyhörd personal och stora möjligheter för egna lösningar och idéer.


Tune gör lättviktsprylar för cyklar, givetvis med Tysk precision. Säljs i Sverige genom Cyclecomponents.com. Jag använder Tunes sadelstolpe, styrstam och styre.


Jag åker i år med Speedplays Frog-pedaler. Speedplay Frog är lätta pedaler med fri float, som är skonsamt för knän. När du väl sitter fast i pedalen finns inget motstånd för att röra foten i sidled och vrider du ut hälen tillräckligt långt så är du loss igen.


I år använder jag mig av Formulas skivbromsar. På träningshojen har jag ett par Formula ORO K24 och på tävlingshojen har jag deras R1-bromsar.


Cykelvagnar av finaste sort. Säljs i Sverige genom Bikegudie Stockholm. Väldigt praktiskt när man har barn och vill ta sig någonstans utan bil. Gott om plats för barnen och packning.