Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2008-12-07

Trött.

Det är lätt att bli trött efter en dag på Kupolen. Eller några timmar med, för den delen. Men nu är vi hemma och ungarna har fått något i magen. Ronya gör något skolarbete på datorn med Emily som kommentator. Ebbah smyger runt i gåstolen och Filip leker med bilar.
Det blir ingen kvällsträning idag. Eller träning. Jag hade väl tänkt att cykla lite bara. Men dels är jag för trött för det, sen är det blött ute också. Jag skulle ju ut och njuta.

Imorgon och nästa söndag kör Emil Lindgren internationella CX-tävlingar i Italien. Vi får väl se hur han står sig där. Ska bli spännande att se hur det går för grabben. Fälten håller nog inte samma klass där som i Belgien/Holland, men den som vinner kommer inte vara en dålig cyklist. Det jag menar är att det kanske är lättare för Emil att komma högre upp i listorna och tävla mot namnkunniga cyklister, än det var för Darvell/Nilsson på deras resa.

Hoppas Compositemannen håller i sina relativt täta uppdateringar. Kanske den roligaste cykelbloggaren.

Nu ska jag trötta mig vidare. Tjo tjipp!

3 kommentarer:

  1. Nu fick jag prestationsångest...

    SvaraRadera
  2. Om det genererar flera inlägg per dag så är det något bra. För mig.

    SvaraRadera
  3. Slår Emil Marco Aurelio Fontana om han är med i veckan tror du då? Isåfall är jag helt klart ännu mer imponerad av Emil om det nu går.

    Längesen jag var inne på Compositemannens blogg, men blev glad när jag klickade in där. Sist skulle han lägga ner cyklingen men nu verkar det inte bli så, riktigt roligt att läsa.

    Kommer LL SM bli årets tävling på nästa Cykelgala tro?

    SvaraRadera