Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2008-12-08

Nycyklad.

I kväll kom svärmor på överraskningsbesök. Ronya fyller år imorgon så det var nog för att fira detta som hon kom hit. Jag hade funderat lite på en kvällstur, men nu blev det klart. Inte för att fly från svärmor, utan för att när hon är här så har ju Ronya hjälp med barnen.

Så jag famlade runt bland cykelkläder, pulsband, pumpar, verktyg och slangar ett tag innan jag hittat allt som jag skulle ha på mig och med mig. Bytte från plasthjulen till plåthjulen med dubbdäck. Ute var det ganska slirigt och bitvis blött.
Jag trodde att pulsen skulle hållas uppe bara av att titta på cykeln, men jag var tvungen att pressa mig oväntat mycket för att få upp hjärtfrekvensen.
Kanske berodde det på att jag vid det här tiden på dygnet brukar halvsova över datorn, och inte vara ute och cykla.


Tänkte vara ganska öppen med min träning i vinter, vet inte om ni är intresserade eller om det bara blir tråkigt. Säg gärna till hur ni vill ha det här på bloggen.
Dagens data:
Runda: Runt varpan.
Tid: 36 minuter och 11 sekunder.
Snittpuls: 135
Maxpuls: 165
Stigningsmeter: 55
Snittemperatur: 0 grader.

Nu ska jag hoppa ur ullstrumporna och in i duschen. Hej svejs!

2 kommentarer:

  1. Jag ser gärna att du delar med dig av din träning, det brukar ge värdefulla tips och lite inspiration att ge sig ut i kylan. ;)

    SvaraRadera
  2. Ja, det är intressant. Fast egentligen så framstår ju vi vanliga dödskallar som ett gäng lungsjuka turister i jämförelse mot dig, men man får väl ta de slaget!

    SvaraRadera