Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2008-12-08

Krystat..

Som ni kanske märkt så krystar jag fram mina frågor. Varje morgon är förenat med frågeångest. Jag är inte så påhittig, skulle man kunna säga.
Kartan i dagens lucka är mitt förslag till bana för Långlopps-SM. Visst ni ser kanske inte så mycket, och ni hänger ändå inte med runt. Men så har jag tänkt. Gröna slingan är förstaslingan och röda slingan är andraslingan. Det blåa klottret är eventuella dragningar av banan. Beroende på hur långt det hela blir och hur vissa stigar ser ut..

Filip var den som vaknade sist idag. Trött stackare. Jag fick lov att ta in Ebbah dit och sätta henne i hans säng så han kunde vakna någon gång. Snart ska vi ut på promenad och det var verkligen dags att vakna. Ebbah var nog den som först var riktigt vaken i familjen. Så hon ska snart få sova igen.
Jag ska ut med småttingarna på promenad, Emily är i skolan och Ronya ska till stan och göra ett prov.

Igår frågade jag Jens om när vi skulle börja samla timmar igen. Han föreslog Skuggarvstempot på tisdag. Alltså imorgon. Jag vet inte om han skojade, eller om han tänkte att vi skulle trampa sakta runt samma sträckning som Skuggarvstempot. För själva Skuggarvstempot är inget jag förknippar med den njutning som jag nu vill uppleva i cykelsadeln.
Frågade också Darvell om när han skulle börja träna igen, men där får man givetvis inget vettigt svar. Han ska vila på obestämd tid. Och det förstår jag ju, han har ju bara vilat några få månader denna säsong och kan väl inte ha någon som helst motivation kvar inför nästa säsong? Not.
Men man måste låta Darvell göra som han vill, annars blir han så grinig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar