Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2008-12-22

Julklapp.

Har ni fått några fina paket från era arbetsgivare?
Jag fick mitt idag.
Sparken. Och det är ingen sådan där med skenor som man kan åka med på vintern. Utan ett brev med Underrättelse om avsked. Det var ju kul.
Först blev jag lite oroad över det hela. Det är ju liksom inte bara mig det drabbar utan kanske mest min familj. Men jag insåg att det är ju inget välbetalt chefsjobb som jag förlorar, utan mitt jobb som Omsorgsassistent. Jag ser det istället lite som en nystart. Nu har jag ju chansen att få ett annat lågavlönat jobb!

11 kommentarer:

  1. Tråkigt att höra men hoppas det löser sig. Mitt tips är att satsa på ett högavlönat jobb så du slutar prata om vevpartiet du vill ha utan köper ett istället. Roligare så.

    SvaraRadera
  2. Aj då! inte roligt. Skulle du inte gå tillbaka till dem nu snart efter pappaledigheten?
    Eller har du lång tid kvar som "hemmapappa"?

    SvaraRadera
  3. Perfekt tillfälle att arbeta med cx-cupen på heltid då. fixa stora sponsorer och konkurrera ut SCF. Annars lät det där om högavlönat jobb också bra. Se det som en nystart. Lycka till.

    SvaraRadera
  4. Jo, jag hade planer på att börja lite smått att jobba igen.

    Sponsormarknaden är ungefär lika het som arbetsmarknaden just nu. Men att jobba, högavlönat, med CX-cupen vore ju inte så illa...

    SvaraRadera
  5. Kan du inte bara leva som en moderat och bara göra de man vill. kolla på dom i skuggarvet som köper lägenheter för flera hundra tusen som också bara cyklar. Eller varför inte köpa ett par såna byxor som han pojken med guldbyxorna har?

    SvaraRadera
  6. Med ditt driv och energi löser det sig snart. Lycka till i letandet!

    SvaraRadera
  7. Trist läge, men det ordnar sig. Personer med din drivkraft brukar inte behöva oroa sig. Rock on!

    SvaraRadera
  8. CX-cup jobb låter bra, det kan ju bli en grym säsong nästa år! Kanske går det att sparka igång www.cxcupen.se igen?

    SvaraRadera
  9. Jag jobbar på det, men det är tyvärr inte jag som fått någon faktura att betala. Annars hade ju saken varit lätt fixad.

    SvaraRadera
  10. Det där lätt mindre kul. Men du som har lite datakunskaper (web och sånt) kan säkert få ett jobb inom det. Och databranchen är skapligt bra betalt och det finns fortfarande en massa jobb, i alla fall här i Stockholm.
    Hoppas allt löser sig

    SvaraRadera
  11. då blir det flytt till sthlm då:)

    SvaraRadera