Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2008-11-24

Krocken är klar?

Detta kan man läsa på förbundets hemsida:
"Äntligen har cup- och mästerskapsprogrammet blivit klart efter ett antal kontakter och justeringar."
...
"22-24/5 XC-Cup Borlänge Borlänge CK
24/5 LL-Cup Skövde Skövde CK"

Det är ju perfekt, två cuptävlingar i samma gren på samma dag.

Ränneslättsturen "drabbas" åter igen ganska hårt av krockar. Men dom har ju valt den situationen själv. Det är dock lite trist med tunna startfält. Tycker jag.
"28/6 NM XC Bornholm
28/6 LL-Cup Eksjö Eksjö CK
27-28/6 SM LVG inkl stafett Götene CK U6"

Fortfarande ingen arrangör som anmält intresse av SM i "CycleCross". Kanske kan vara något för någon att söka? Inte heller för MTB-SM och dit är det ju mer knappt om tid. Vad gör förbundet om ingen söker? Ställer in? Eller mutar någon att söka?

"Tävlingsprogrammet är preliminärt till sista december."
Så ni har en dryg månad på er att kontakta respektive arrangörer och förbund för att klaga på obekväma krockar, och be dom byta datum. Jag är en av dom som nog tänkt köra både Billingeracet och Borlänge. Hela svenska eliten hade nog tänkt köra båda tävlingarna faktiskt. Nu kan det bli hälften hälften. Eller väldigt få elitåkare till start i en av tävlingarna. Jag vet då vilken jag väljer. Vilken väljer du?

4 kommentarer:

  1. Borlänge så klart :)

    SvaraRadera
  2. Det är för jäkligt. Både Blge Tour och Lilla Billingeracet är mycket populära ungdomstävlingar. Borlänge det enda etapploppet i mtb och Billingen ett av få där ungdomarna kan få köra lite längre sträckor. Hoppas verkligen att det går att lösa detta.

    SvaraRadera