Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2008-11-21

Färdig.

Banan till SM i långlopp är redan klar. Om jag får bestämma. Bra med dator och kartprogram när man åker långt i bil.. Har nu knåpat ihop en sex mil lång bana, vissa stigar är det dock lite frågetecken kring. Men jag har också andra skarvningsalternativ. Så nu är saken biff. Ska sälja in denna hos Mr. Stenberg i helgen tror jag. Det blev väl kanske inte som han tänkt sig, men väldigt grymt.
Tyvärr kom jag inte ifrån det där med att använda samma sträcka flera gånger.
Om ni kollar på kartan så används sträckan mellan S(start) och M(mål) tre gånger. Två gånger upp och en gång ner.

Man startar alltså vid S och tar sig upp den branta backen till Dössberget, sedan drar man västerut för att mjuka upp benen i Baggbo. Man kommer in för varvning från norr och kör alltså startbacken utför, kan bli spännande också detta...
Och så drar man söderut. Smakar på Törnbergs väg bara för att göra alla glada. Sedan kommer man in i kartan igen, då nere i sydvästra hörnet av kartan.
Sen kommer man in i Bodarna igen och kör en sväng på motionsspåren innan man tar sig an start och målbacken igen. Denna gång för att måla.

Det blir en fin bana tror jag. Måste kolla alla stigarna, så snart vädret tillåter. I maj alltså...
Kanke aningen kuperat. för dom som inte gillar backar. Men ett paradis för dom som gillar MTB. Nu ska jag stänga ner datorn och äta lite marsipan för att fira att banan är klar.
Om jag får bestämma.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar