Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2008-10-05

eerste en tweede overwinning

Japp.
Idag kom dom.
Första och andra segern i träningstävlingsheat på Lugnet, denna höstsäsong. Vi körde ju ett gäng klockan 13. Lite i samband med, den näst intill obesökta, Idrottsmässan som ägde rum på Lugnet.
Så ett tag hade vi nog ca: 10 pers i publiken.

I första heatet kände jag mig ganska komfortabel och blev lite förvånad när först Nilsson och sedan Löfgren släppte mig och Jens.
Nilsson försvann dock från Lugnet så han kanske inte hade någon toppendag...
Hur som, komfortabel var jag och heatet slutade med en spurt mellan mig och Jens. Senast var vi snuskigt jämna, men då lärde jag mig en läxa. Nu vann jag enkelt spurten.
Känns bra att ha ett mentalt övertag på honom i spurter nu, då det kan bli ganska täta lopp i CX. Bra att ha spurten som vapen, och inte som svaghet. Som vissa andra har...

I andra heatet var vi sex man under större delen av första varvet. Jag höjde tidigt farten men fick med mig alla fem bra länge. Men så strax innan varvning fick jag betalt för slitet och kom loss. Dom andra delade också upp sig i två stycken par.
Löfgren/Westergren och Ekstam/Djurback.
Jag skickade på det jag hade och utökade hela tiden. I inledningen av det tredje av dom fyra varven så vurpade Löfgren och Westergren stannade och kollade läget.
Lövet pajade växelreglaget och klev av.
Westergren genade så han gick in på banan med mig igen men jag lyckade bli av med honom, och också han klev av.
Faktiskt så var det bara tre pers som fullföljde hela träningen.
Oscar spurtade ner Djurback i kampen om andra och sistaplatsen.

Stevens andreåkare, Niels Alberts, vann också idag. Fast någon skittävling i Belgien.. Så här kommenterade han sin seger, lite som jag skulle vilja kommentera det andra heatet:
"I attacked from the start, and when I had a 30 second advantage, I limited myself to holding it. I wasn't here to win with a three minute advantage"
Ödmjuk kille.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar